Fotomodeller!! Na na nanna!

Ja, idag ringde Owlyn från avdelningen och ville att vi alla skulle vara med på en photoshoot för en tidning. Sagt och gjort så knallade vi dit och var med på både gruppbilder och single photos. Nu är bara frågan hur vacker man var en dag som denna när man cyklat till jobbet, var riktigt trött och osminkad. Lovely!

I morse på jobbet fick jag mig en annorlunda överraskning, haha!
Lovebug.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hääj!!

Coolt! Du var säkert kanon-snygg! As always =). Ja hejja sverige! Är lite göy att kolla på OL här i Norge när det gick så fint för svenskarna! Ikväll har vi tittat på skidskytte, det bara KRYLLADE med norrmänn, och jag tror vi missade Björn Ferry totalt eftersom dom bara visade norrbaggarna... Jepp jepp. Hejja sverige iaf! Och norge lite,, man är ju 16:ondels norsk=) YEIII. Min morfars farfar kom från bergen.. Det är skönt, så här i OS tider. Vi snakkes snaaart fina juliette!!



PUUUUSSSS

2010-02-18 @ 23:56:45
Postat av: Maria

Såg precis att mitt namn och min blogg försvunnit ur kommentaren min härovan för. Det var från mig iaf =) /Märy

2010-02-18 @ 23:57:45
URL: http://sykepleiersker.blogg.se/
Postat av: Pia

Hej!

Ja, det är klart har man en pappa som jobbar som fotograf så kan man ju unna sig sån lyx. Själv stressade jag till fotografen precis före de stängde samma dag som mitt körkort går ut... :S Inte så bra! Men ganska typiskt mig...



I helgen blir det inga avancerade grejer. Ska dansa på en grej på dan på lördag o sen kanske fara o gratta Anja på 4-årsdagen.

Och så blir det väl att fortsätta spana på OS så klart! :)



Ha det riktigt kul på partajet!

kram

2010-02-19 @ 00:20:27
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Madde

Va kul med 25 års fest :D Själv ska man jobba :( Fast är ledig söndag så det är alltid någe och ikväll ska jag och Rebecka på bio :)

2010-02-19 @ 16:07:32
URL: http://medei.blogg.se/
Postat av: kicki

Na, na, nanna!!

Lovely!

Puss

2010-02-22 @ 20:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0