Jag och min Maria.

Idag saknar jag min Maria!
Den fina helgen.

Det började med att vi kidnappade födelsedagsbarnet, a.k.a Frida, och tog henne till där allt började - Beefeater! Efter en trevlig middag for vi hem till oss och lämnade lite grejer, tog oss en drink och beställde taxi ner till stan. Där hittade vi en pub som såg trevlig ut (jag var ärlig lite rädd där inne) och sen vidare till O2 Academy för dans! En perfekt fredagkväll om jag får säga det själv!

Lördag så vaknar jag av Maria och Josses prat och så stängs ytterdörren och det tar slut. Låg och fundera en stund om de åkt till stan utan mig och smsade, men de hade gått för att hämta Josses Kånken. Jag stiger upp och går ikapp dom och vi har en mysig promenad i vårsolen. England visade sig från sin bästa sida! Vid lunchtid kom brandmännen förbi och installerade brandvarnare och hade säkerhetskurs med oss. Våra nya brandvarnare är awesome! Sedan åkte vi till Yale Shopping Centre och såg vad de erbjöd. Jag köpte en väska jag suktat efter länge. Vägen dit var vacker! På kvällen kom Frida och Snickarn, a.k.a Andy, förbi på filmmys. Bra avslut på en bra dag!

Idag sov jag ut, länge. Sen tog vi en promenad i våra hoods i ännu en solig dag. En promenad på ca 4 timmar. Vi hittade vårt nya sporthak - Kingswood Leisure Centre. Vi hittade även Sainsbury's och jag köpte två av mina favoritfilmer. Sen städade vi lite och jag sorterade papper (behöver redan en till pärm). Sen såg vi film, igen. Helgens bästa är My sister's keeper. Jag och Jossan grät floder.

Veckans finaste:
Frida rakar av sig allt hår (förutom en fläta bakom ena örat) för att skänka det till peruker till cancerdrabbade. Detta är hennes 25-årspresent till sig själv.

I fredags på jobbet lovade jag att ställa upp att jobba imorrn på min lediga dag om jag behövs. Ångest!

Fotomodeller!! Na na nanna!

Ja, idag ringde Owlyn från avdelningen och ville att vi alla skulle vara med på en photoshoot för en tidning. Sagt och gjort så knallade vi dit och var med på både gruppbilder och single photos. Nu är bara frågan hur vacker man var en dag som denna när man cyklat till jobbet, var riktigt trött och osminkad. Lovely!

I morse på jobbet fick jag mig en annorlunda överraskning, haha!
Lovebug.

Ilovemykanken.com

Vilken underbar sida!
I love my Kånken!


Fiberwig mascara.

Ok, jag vet, vilket inlägg. Men jag vill så gärna ha en ny mascara
 och jag älskar min Fiberwig och självklart finns den inte att få tag på i England!
Den finns på e-bay, men kan ju inte köpa en mascara på e-bay,
känns lite konstigt..

Ingen som vill köpa den och skicka till mig? :)


Semmeldagen vs. Pancakeday.

I Sverige har vi Semmeldagen idag, but in England we have Pancakeday! Så mycket bättre med Pancakeday om jag får säga det själv (inte för att jag själv har ätit pannkakor, oj förlåt plättar, idag)!

Dessutom är det ju Julia och Julius dag idag, varav jag köpte en chokladbit till Julius (på hans nameday) på jobbet och han blev jätteglad!! Tack för alla hälsningar till mig! Ja, bäst var nog mamma och Anders paket idag med choklad och vantar! Tack!

Julias djurruta.

Igår på vägen till jobbet så stötte jag på en räv, två hästar, två kaniner och en ekorre. Julias djurruta. Härligt att det är som att vara på landet när man cyklar till jobbet i en storstad.

Vilka andra djur som kommer dyka upp i Julias djurruta återstår att se.

Alla hjärtans..

Vi i Drömkåken tycker inte riktigt att det är en toppendag idag.
Varför ska man tycka det när man inte delar den med kärleken?
Men å andra sidan har jag fått fina hälsningar idag,
som berör och gör att jag vet hur älskad jag är.

Kärlek.


My 60-year old bike - Taylor!Besök från Sverige!

I natt kom Josses syster med familj på besök (stannar över helgen) och eftersom jag fortfarande är hemma från jobbet, så har jag umgåtts lite med dom idag. Mycket trevligt! Exempel så har jag hunnit äta 3 ggr på 4 timmar, hehe! Sen har vi pysslat lite också och barnen har varit på baksidan och lekt med stenar och snäckor. Astrid (3år) frågade mig: "Varför sov du så länge för?" Jag sa att jag fick bättra mig till i morgon:) Men i morgon hoppas jag på att få fara till jobbet faktiskt. Idag har jag ändå något av en röst. (Min egen far kände inte igen min röst på telefon igår.) Jag är så fruktansvårt less på att vara hemma!! Ska fråga om jag får skippa min lediga dag nästa vecka och jobba istället, vill inte vara hemma! Blä!

Så, nej, tyvärr, blev det ingen tripp till den fina bron och dvs. inga bilder.. Men som sagt, finns några år att ta bilder på, så det är väl inte hela världen.

Jag läste Expressen till frukosten i morse, det var trevligt!

Igår fick jag världens finaste mms!! Thanks!

The Time Traveler's Wife.

Jag beställde filmen igår för ynka £9.98. Boken är nog bland de bästa böcker jag läst (boktips!), så nu har jag skyhöga förväntningar på filmen! Nu gäller det bara att vi köper oss en dvd!

En annan bra sak som hände igår var att jag hittade Herbamare i en hälsokostaffär! Lycka! (Det krävs inte mycket att tillfredsställa mig kan jag säga!)

Är fortfarande sjuk. Imorrn är jag ledig enligt schemat, hoppas jag är frisk så jag och Maria kan gå ut och fara och titta på (fota!) Clifton Suspension Bridge och köpa min cykel för £60!

Have a nice day! (Här är det sol och jag sitter inne..)

Memories and old stories.


Backyard in Fishponds.


 

Our lovely Frida!


Called in sick today.

Jag har nästan ingen röst, min bröstkorg smärtar, jag hostar som en tbc-smittad och känner mig hängigare än en gamtants bröst.. Ja, så jag fick ringa och säga att jag är sjuk idag. Skit också! Har inte haft en sjukdag från jobbet eller universitetet när jag gick där heller, så det blir inte en sjukdag på typ 3 och ett halvt år.. Känner mig dålig, i bemärkelsen att jag är en vekling som borde vara på jobbet, men ligger hemma i soffan och hostar av mina revben. Försöker tänka att det ändå är både för mitt och patienternas bästa, eller hur? (Snälla, uppmuntra mig till att jag gör det rätta..) Man kan inte alltid vara på topp.

Nu ska trötter vila.


"Our house..

..in the middle of the street!"

Vi har gått och sjungit på den låten sen vi fick Drömkåken och igår hittade jag en t-shirt med texten: "In the middle of the street" som jag självklart var tvungen att köpa, fast den var från Zaras herravdelning! Maria och Jossan ska köpa likadana, hehe!

PICTURES!!

                             

1. Cabot Circus - ett av köpcentrana här!
2. Emersons Green Treatment Centre - jobbet!
3. Roinedöttrarna - jag och Josefine!
4. Veronica och Frida!
5. Frida och Maria!
6. På Bristols gata! Får nog gå den walken nån dag!
7. Ett fint slott mitt i stan!
8. Jag i Drömkåken, i vardagsrummet!
9. Köket i Drömkåken!
10. Vardagsrummet igen, till höger om där jag stod från min bilds sida (om ni förstår)!
11. Mitt rum..håller på att bli bättre!
12. Josse och jag!
13. Maria och Frida!
14. Ja..så är det tydligen!
15. Chris, Frida i crazy frisyren och Maria!
16. Debs, John och pizza!

Puss

House Warming Party!

Uppdatera mera är min nya grej! Försökte igår, men inläggetdök aldrig upp..men det finns på min blogg när jag loggar in. Får se om detta kommer upp.

Jag har det i alla fall toppen här! Den som sa att den fulaste svensken är snyggare än alla engelskmän måste då helt klart vara blind! Hehe!

Igår hade vi inflyttningsfest, eller som man säger här; House Warming Party! Mycket trevlig kväll! Josse hade 4 kompisar från England här, eller ja en kommer från Australien men bor här. Och så var det Chris från puben på hotellet där vi bodde förr och så var det vi tjejer. Ska försöka lägga upp bilder soon!!

Annars då. Jobbet rullar på. Fortfarande väldigt intressant! I torsdags hade jag dock ingen bra dag.. Började med att jag vaknade med ett brännsår på vaden efter min varmvattenflaska (fast jag har den i en fleecepåse), sen blev min patient på uppvaket illamående, började kräkas och pulsen sänktes till 47 och blodtrycket gick inte mäta och hon blev medvetslös.. (Ingen fara, hon kom tillbaka!) Sen så hade jag lunch och då spilde jag mjölk över hela mig! Låt mig säga att det var lovely att vara ledig på fredagen! Jag jobbar oftast 7-17 och är ledig varje helg och en dag i veckan, kungschema!!

Igår fick jag tillbaka min fotoentusiasm! Inga fel där inte!

Nu ska vi se på vår fina stora tv!

Jag vill att Lina ska följa med mig till Valencia!


House warming partey!!

Ikväll ska vi ha house warming partey!! Dvs. inflyttningsfest! Alldeles nyss har det varit två karlar här och installerat tv, bredband (som självklart inte fungerar på min dator, så jag fick en kabel och en dongel kommer på onsdag, snälla som dom var) och hemtelefon! Vi vet inte numret än, för vi har ingen telefon än. Men snart mina kära så kan vi ringas mycket billigare, kostar bara nåt med 2 pence att ringa härifrån till en hemtelefon i Schweden! Lovely!

Nu ska jag och Maria in till stan och shoppa lite! Josse har precis kommit hem med två av sina engelska vänner som är här för partyt!

Förlåt att jag inte skrivit nåt här på ett tag, men det har inte gått..puckodator. Datagrabbarna som var här tyckte jag inte skulle köpa en ny dator, utan rensa den. Kanske är ett smart drag, ett billigare drag i alla fall. Men då måste jag önska mig en annan 25-årspresent bara. Hm..

Bilder ska jag försöka komma med i morgon, efter festen till ära!

Ta hand om Er! Miss you all!

Puss

RSS 2.0