Easter Bitch!

Jag funderar på att vara en påskkärring på våran grillfest på lördag istället för Ingemar! Vore inte det lovely? Men om mammas paket med pappas Ingemar-mössa och min skidgoggels hinner komma fram är jag fortfarande Herr Stenmark. Men annars blir det Easter Bitch (jag vet att det blir Easter Witch, men jag tycker bitch är en bättre översättning på kärring än witch, don't you agree?)!
Glad Påsk och Happy Easter!!

Poppins och jag.

Idag, när jag och Mr. Dawson's paraply (jag tror Mr. Dawson har världens största umbrella!), var ute på promenad för att hämta ett paket till Josse, höll jag på flyga iväg, precis som Mary Poppins. Vinden tog tag i hela paraplyet (som jag för övrigt var tvungen att hålla i med båda händerna!), så att det vändes ut och in och jag trodde jag skulle hamna uppe i det blå (läs: grå, det är ju ändå England vi pratar om)! Tur att jag i alla fall lyckades underhålla killarna som jag mötte på gatan!

På väg till stan sen landade jag handlöst över en kvinna på bussen när jag skulle gå av, så att hon tappade mobilen hon pratade i.. Vilken dag det varit!

Lyckades i alla fall få prata med Maria ändå bort i Åle idag, hejbara vad roligt!!

Ikväll börjar Cougar Town på Living, tror det är en bra serie! Jag har t.o.m måsta satt en lysande grön post-it lapp från Karel de Grote på tv:n för att komma ihåg det! Minne som en guldfisk.

Puss.

Fleet, Hampshire!

Julia is going to Fleet on Easter Monday to meet her lovely Karolina!!
Tiden flyger.

Länge sen jag skrev, jag vet. Men jag och min dator har tagit en paus ifrån varandra ett tag. Jag känner att data inte är vad mitt liv hänger på. Men jag lever. Och min svenska mobil fungerar (för er som vill veta) och så även min engelska.

Vad som hänt sen sist då. Mina underbara kusiner Paulina och Amanda har varit och hälsat på! Otroligt härlig helg hade vi tillsammans!! Amanda fyllde 18, vi var på restaurang, nattklubbade (vi kom in på 21!), gick på rugby (det är en riktig sport det!), var och tittade på Clifton Suspension Brigde, shoppade en hel del och myste tillsammans! Bilder kommer senare!

I fredags var vi ute och åt med jobbet för att fira the March Babes (de som fyllt år i mars), vilka var Rose, Winnie och jag! Mycket trevlig kväll! Vi har redan planerat Grace födelsedag i april! Jag har mycket bra arbetskamrater!

Sen så har vi firat min födelsedag i efterskott (igår) och jag steg upp kl 16 idag..lovely kväll igår så att säga! Bilder på det kommer sen också.

I veckan jobbar jag måndag, onsdag och torsdag. Fredag är Good Friday (Långfredagen) och då är det Bank Holiday (röd dag) och då är operationen stängd och jag får betald semesterdag!! Lika så på måndagen då det är Easter Monday (Annandag påsk)! Sen så är det min Day Off på tisdagen efter, så över påsk är jag ledig hela 5 dagar!!

Nu peppar vi för Björn Borg Easter BBQ!!

Snart får jag träffa min fina Karolina!! ♥

Vi hörs!


¡VALENCIA!

Åh, vilken underbar 25-årsdag,
vilken underbar
vän jag hade med mig
och vilken underbar stad vi var i!

   
   
   
   
   
     
   


En liten sammanfattning;
- Hoppbilder!
- Lina krossar en italienares hjärta!
- Sangría och Agua de Valencia!
- Fallas!
- Churros!
- Retning av tjurar..
- Turían!
- Vår gamla gata!
- Stranden!

Björn Borg Easter BBQ!

3 april smäller det! Då kommer vi ha vår första, i raden av många, BBQ's på vår baksida. Temat är SVERIGE (of course!), varav Björn Borg Easter BBQ, vilket betyder att man ska embrace your inner Swede och klä ut sig till sin favvo-svensk! Själv ska jag vara Ingemar Stenmark, min favorit -56:a, näst efter mamma! (Måste bara hitta mig en typsik Ingemar-mössa och en tajt svensk skiddress and the party is on!) Köttbullar ska ätas, den blå-gula ska hissas, ABBA ska spelas, kvällens hedersgäst är Fredrik Ljungberg (till Deb's ära!) och massa annat typiskt svenskt. Det ni!

Så de som har vägarna förbi Bristol i påsk - embrace your inner Swede!

Annars så gillar jag nya Ballerina skarpt, fast jag inte ens smakat dom, men jag litar så klart till 110% på mitt favorit-kakmonster! Gimmie, gimmie, gimmie!

BARA 9 dagar kvar!

¡VALENCIA!

Túrian.
Calle Salamanca.
Fresco.
Oysho.
Aqua de Valencia.
El barrio del Carmen.
Malvarrosa.
Palau de la Música.
Plaza de la Virgen.
Calle Colón.
El Corte Inglés.

Det finns endast positiva saker om att äntligen få fara tillbaka!

RSS 2.0