Senaste tiden i bilder.

Mina vackra kusiner på besök!

   

Turistbuss runt Bristol!

   

Erik och Nisse fastnar en vecka in the U.K. och underhåller oss!

   

Josefine och jag drar till playan idag och njuter av sol, glass och åker pariserhjul!

   

   Disaster of a vulcano..

Torsdag. Vaknar och är irriterad över något jag inte kan sätta fingret på. Dock en glädje i kroppen! Jag far till jobbet, som vanligt. Tar en te, som vanligt. Går ut och jobbar i ca en och en halv timme, sen tepaus, som vanligt. Nyheterna är på, som vanligt. Men inte f-n brukar det vara vulkanutbrott på Island så flyg ställs in på löpande band! Det är inte som vanligt, för det händer ungefär var 200:e år!! Detta leder till att mina fina Rebecka och Madde inte tar sig från Sverige. Jag gråter ute på uppvaket, Maria tröstar. Fikapaus nr 2. Rebecka ringer. Dom kommer inte. Jag gråter igen, Maria tröstar (börjar bli som vanligt..). Bestämmer mig för att kvällen ska avslutas med Death by tequila för att dränka mina sorger! Som jag längtat efter mina fina!!

Kvällen med tequilan går helt ok, fast planerna spricker och det blir mer Death by vodka (vilket också funkar!). På fredagmorgon ringer ett okänt engelsk nummer, som jag självklart inte svarar på. Det ringer igen. Julia svarar inte, varför skulle hon?! Ett sms kommer som innehåller ungefär detta: "Nisse, Erik, FAST London. Dom ringer dig. Svara! /Brorsan" Det ringer. Jag svarar och ca 6 timmar senare kommer grabbarna hit och helgen är räddad!

Fredag
spenderas med middag på The Old Post Office, hemma på baksidan med Maria, Frida kommer förbi, skratt, The Bell, känner mig dålig, alla bestämmer sig för att gå hem, vi räddar (förhoppningsvis) livet på en man, alla blir pigga, taxin avbeställs, Start the bus, nötter i handväskan, lössnopp, snurrahjulet, kebab, någon går lös på chokladägget, mobil saknas..

Lördag; grabbarnas flyg försenas var tredje timme med sex timmar. Vi drar ner på stan. Köper picknick-filtar. Lägger oss i Brandon Hill Park. SOL! Tomatoface. Hem och grilla. Utgången slutar med alla mer eller mindre snarkar i min säng. Rebecka skulle få ett underbart sms..men jag somnar i Josses säng, Josse är i Skottland.

Söndag; vi går och äter lunch utomhus på en mysig pub och lapar sol. Snackar med en full engelskman som undrar om vi är från Finland, fast han inte tror det och han har bott i Norge i 17 år och i Sverige. Hem och rensar trädgården och lapar mer sol. Tomatoface igen. Nisse berättar vem som jobbar imorrn och vem som har semester. Jag frågar om han vill sova på Bristols gator (och potentiellt bli rån-mördade!). Pizza.

Summan av helgens kardemumma; vi har alla haft det lovely!! Och jag har börjat tycka om öl!

Och ikväll har vi ätit räkor och druckit vin, mys!

P.S. Förra inlägget var ett skämt, klart det inte är ohyra i Bristol, det är ju Erik och Nisse och you just gotta love them! D.S.


Island får vulkanutbrott..

..och ohyran kommer till Bristol!!


Reebok EasyTone!

Igår fick jag och Josefine ett infall och kom på att vi skulle powerwalka varje tisdag och torsdag (till att börja med). Och alla vet ju att bra träning kräver bra utrustning, varav vi bara var tvungna att köpa oss Reebok EasyTone, så sagt och gjort så åkte vi in till stan efter jobbet och köpte oss var sitt par av EasyTone. Självklart hade vi ju kollat upp skorna och visste att det fanns både indoors och outdoors, vilket imponerade väldigt mycket på sportaffärsmannen!

Vi har redan tjuvtestat våra EasyTone och vi måste bara säga att dom är lovely, man vill bara fortsätta gå och gå och gå och gå och gå och gå.. (ja, ni fattar!)

Detta kan vara en början till Beach 2010!

The movie of my life.

Sometimes I wish my life was a movie.
So I could pause and freeze the moments, 
every now and then play forward and skip some parts.

And more than ever, rewind.


RSS 2.0