GOD JUL!!

GOD JUL på Er alla! Och GRATTIS till Moster Kine!

Lite uppdatering av England om någon är intresserad:
9 januari
lämnar jag Svea Rike på obestämd tid och börjar jobba måndag den 11 januari.

Operation är mitt nya hang place!


I tre veckor blir det att bara vara åskådare och sedan följer fyra månader av att gå bredvid. Det känns riktigt skönt! De betalar resan dit (upp till £200) och så står de för boende första månaden.

Till Öret åker jag den 5 januari om någon där nere är sugen på att ses lite innan avresan tidigt på lördagmorgon!

Sen jag kom till Skelet har jag redan hunnit med en massa mys, en massa snö och bara njutit!!


Jag hoppas alla njuter av den vackra, vita julen!

Puss

Tack!

Till alla mina fina som hållit tummar och tår och trott på mig!

Mina fina!

Kärlek.


Jag fick..

..JOBBET I BRISTOL!!!!! WWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Vet inga detaljer än (så ingen idé att fråga..).

Ses vi i England i vår? ;)
Dilemma.

Kan börja med att säga: Nej, jag vet fortfarande inget om England. Och nu blir dilemmat med det hela bara större. Har fått erbjudande om jobb här i minst 8 månader + ett första handskontrakt på en jättefin lägenhet (har i och för sig inte sett den, men jag tror på Sanna och Fabian)! Örebro lockar bara mer och mer och dilemmat med VAD GÖRA?! växer sig bara större! På måndag blir det att ringa England, måste ju få veta nu, så ingen annan får lägenheten här. Jobbet ligger vilade tills jag fått svar från England, så det känns bra. Sen blir det att ringa Norge och fråga vars mina M O N E Y är.

Annars då. Kom hem i måndagskväll. Jobbade torsdag och fredag på det bästa jobbet! Myst med mina fina vänner! Jobbat natt för första gången på bästa jobbet och det var tydligen den lugnaste natten i historien och dessutom var det natten till Lucia! Sen blir det Luciamys ikväll i kyrkan, vaccinera på måndag, jobba på ava på tisdag, fest onsdag, flytta fredag (JIPPI!!) + fest, fest lördag, SKELET SÖNDAG!!

Vad skulle ni gjort om ni hade mitt dilemma?
England
; nytt, spännande, osäkert, otroligt jobb, dyrt boende, ensam, utomlands.
Örebro; fin lägenhet, bästa jobbet i Sverige, gammalt (?), inte ensam, trygghet, Sverige.

Fast samtidigt, jag vet ju inte ens om det kommer bli ett dilemma, blir ju bara det OM jag får jobbet i England.

Har jag blivit en fegis på sistone?!

London tur och retur.

Får väl säga att det var tur att jag varit i London förut, för denna gång hann jag endast se tre flygplatser. Och så hann jag köpa en fin liten julklapp till min favvo-Svante så klart!!

Intervjun då. Ja, det var stressigt. Hade max en halvtimme på mig, för sen var jag tvungen att ta tåget mot Heathrow. Jag fick i alla fall höra att "Your English is excellent!" och det var väldigt kul att höra! En fråga förstod jag ingenting av, var något med policy och government, men Katarina (vår svenska kontakt) sa att hon inte förstår det där fortfarande och hon har jobbat inom sjukvården i 2,5 år i England. Tror ingen annan fick den frågan. Jag var först ut, och det var typ deras första intervjuer på detta sätt, så vi kan väl säga att vi alla tre var nybörjare. De var i alla fall mycket trevliga och lätta att prata med, Matthew och Kevin. Får se vad som händer, tidigast nästa vecka får vi veta något. Keep holding your thumbs!

Fyra dagar kvar här i Eidfjord och ärligt talat så längtar jag till Örebro nu. Lite sällskap vore inte helt fel. Sen är det Skelet. Har redan den snyggaste kjolen till juldan (och för första året någonsin - biljett)!

Detta blir en annorlunda jul. Inte minst för att när jag åker hem till Skelet är jag bostadslös, på mitt eget bevåg dock. Så vad som händer efter jul har jag faktiskt ingen aning om, men på något sätt gillar jag det. Jag kan göra precis vad jag vill!

"Julia, which way will you go? Julia, I wanna know."

RSS 2.0