Helgen i Sthlm.

För flera veckor sedan smiddes de hemliga planerna och för två helger sen hoppade jag tidigt på bussen till huvudstaden. Resan bestod som vanligt av en sovandes Julia. Vid 11-tiden kom jag fram, låste in väskan och var lite nervös över att planerna skulle gå i stöpet. Men ca en timme senare bakom Make up Stores hylla blev Pia mer överraskad än någonsin (?)! ;D Hur underbart är det inte att överraska?! (Detta kommer från fröken själv som hatar överraskningar..)
Vi strosade runt på stan ett tag, mötte upp Ninnie med en mycket trevlig fika/lunch och fortsatte sedan letandet efter "den perfekta juldagsoutfiten". Middagen blev på Kungshallen med taco, mums! Hem till Maya, göra sig klara (vilket tar ett tag för denna trio kan jag lova) och tillslut utgång på le Rouge med fina drinkar. Sedan vidare till Medborgarplatsen där det blev mat istället för dans, men lika glada var vi för det! :)
Natten bestod av en vild Bosse som attackerade mig varje gång jag rörde mig minsta lilla (noteringen: Bosse är Mayas katt), men annars sov jag som en drottning i den breda bäddsoffan (om nu drottningar sover på bäddsoffor..hm, tveksamt). Söndagen var seg..hade tänkt åka på julmarknad på Skansen, men blev stan istället. Och vips hade alla något att ha på sig på juldagen. I alla  fall en underdel för min del. Sedan åkte Pia ut not flyget och jag och Maya åt på Helmers, vilken kan ha varit den godaste focciacian någonsin! Mysigt hade vi också! Sedan var det min tur att dra mig hemåt och jag återsåg min käre sambo vid 21-tiden.

Hade en underbar helg med de fina systrarna Burman (f.d. Carlsson som jag har fått höra;)!) Kolla in Pia och Maya för mer info (ex. bilder).

Och bilder kommer senare..finns inget uttag för mitt minneskort på denna dator..

Håll tillgodo. :)

Farmor 80 år!

Ett STORT grattis till min fina Farmor som fyller 80 år idag!


Vrålskrik eller gråt en stund.

Det är ok att inte alltid vara glad.

Tack.

Dagens ord.

Ögontjänare. Idag var Sara en riktig ögontjänare. Senare hittar vi en bild på en hund med texten: "Ögontjänare". Har inte hört det ordet på flera år och så dyker det upp två gånger på en dag. Lustigt. Men jag måste säga att det är ett bra ord. Ögontjänare.

Spännande tider.

Och Jocke säger precis vad jag tänker i exakt samma sekund som jag tänker det. Livet är allt bra spännande ibland!

O, Helga Natt.

I afton var jag och Madde och myste (och fryste) på Stortorget till alla fina jullåtar i O, Helga Natt. Barry Banks sjöng riktigt bra och det var en rolig kvinna där som sjöng med knäna, bara en sån sak! :) Sen var det ju så klart allsång också och vi kunde nästan alla låtar! Dansade t.o.m. lite! Det bästa var de sjungande knäna och när Barry sjöng på svenska. "Coolt", sa jag och Madde tyckte jag sa "Kåt". Så kan det gå. Lite julstämning fick jag i alla fall! Tack Madde!

Måste bara nämna fredagkväll, då jag, Maria och Rebecka drack margaritas! MUMS! Prova Santa Marias Red Fusion Margarita Drinkmix, hur GOD som helst!Ett stort GRATTIS till min Pia!!

Ett stort GRATTIS till min Pia som fyller år idag!! Jag hoppas Du haft en underbart fin födelsedag denna andra advent! Snart kommer jag hem och då ska vi ha det lika bra som vi hade den här gången:GRATTIS!!

Ida på besök.

Natten mot onsdag kom min fina Ida på besök! Efter många om och men kom hon äntligen fram - varför är det alltid problem med SJ?! I alla fall så på onsdag åt vi lunch på Hälls, bakad potatis med skagenröra. Och vilken GOD skagenröra! Sen gjorde vi lite stan och tog bussen till Lager 157 (dom har mycket fina saker!) och sedan Marieberg och Ikea. Ida shoppade en del, men jag hittade bara en liten födelsedagspresent till Mormor. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och så kom flickorna = Kiina, Madde och Lisa. Mycket trevligt! Ut på Frimis och skaka lite rumpa och pizza till kvällsmat. Härlig kväll! På torsdag for Ida vidare till Sthlm. Tack för en trevlig dag!!

    
     Jag och Lisa                   Ida                        Jag, Kiina och Madde

Adventspynt och konstiga drömmar.

Igår var jag och myste på Skyltsöndag med mig själv. Jocke jobbade, Ida och Rebecka fick för lite tid och Kiina hade haft för roligt dagen före. :) Men det var rätt mysigt att gå själv också! Men hoppas någon vill följa till Wadköping nästa söndag? :) Sen var det dags att ta tag i första adventspyntet. Gick ut i förrådet, men hittade knappt något juligt alls där, så jag blev på lite dåligt humör.. Att det dessutom inte finns någon lampa i vårt förråd gjorde inte saken bättre - kolsvart när solen gått ner. Men så kom Jocke hem och allt ordnade sig! Visste väl att han var bra att ha, hehe! Så nu sitter de röda gardinerna uppe, den enorma julstjärnan pryder köksfönstret, adventsljusstakarna lyser snart (när skarvsladden är köpt) och mina egenpyntade julgardiner är finast. Finast.

Till middag åt vi köttbullar, prinskorv och drack julmust till. Längtar så mycket nu!

Hela natten har varit konstig. Mycket konstig. Det var föregående natt också. Drömde då att en tjej jag känner (nämner inga namn, hehe) ville skönhetsoperera läpparna och spruta in collagen. Jag försökte göra allt för att stoppa henne, men hon hade bestämt sig för att det var det hon ville göra. I natt drömde jag att jag hade drömt om detta och skulle berätta det för henne, att jag hade drömt det alltså. Invecklat va? :) Sen vaknde jag dessutom varenda gång jag vände på mig, kändes som att detta var var 10:e minut.. Drömde även något mer konstigt, som jag tänkte att detta ska jag komma ihåg när jag vaknar, men det är som bortblåst. Vet dock att det var något konstigt.

I morgon kommer Ida. YEY!! ;D Någon ska med ut och svänga sina lurviga med oss på onsdag?


Idag ska jag köpa 3 valfria Aladdin-/Paradisaskar på Ica Maxi för 99 kr. I alla fall en blir en present!RSS 2.0