London tur och retur.

Får väl säga att det var tur att jag varit i London förut, för denna gång hann jag endast se tre flygplatser. Och så hann jag köpa en fin liten julklapp till min favvo-Svante så klart!!

Intervjun då. Ja, det var stressigt. Hade max en halvtimme på mig, för sen var jag tvungen att ta tåget mot Heathrow. Jag fick i alla fall höra att "Your English is excellent!" och det var väldigt kul att höra! En fråga förstod jag ingenting av, var något med policy och government, men Katarina (vår svenska kontakt) sa att hon inte förstår det där fortfarande och hon har jobbat inom sjukvården i 2,5 år i England. Tror ingen annan fick den frågan. Jag var först ut, och det var typ deras första intervjuer på detta sätt, så vi kan väl säga att vi alla tre var nybörjare. De var i alla fall mycket trevliga och lätta att prata med, Matthew och Kevin. Får se vad som händer, tidigast nästa vecka får vi veta något. Keep holding your thumbs!

Fyra dagar kvar här i Eidfjord och ärligt talat så längtar jag till Örebro nu. Lite sällskap vore inte helt fel. Sen är det Skelet. Har redan den snyggaste kjolen till juldan (och för första året någonsin - biljett)!

Detta blir en annorlunda jul. Inte minst för att när jag åker hem till Skelet är jag bostadslös, på mitt eget bevåg dock. Så vad som händer efter jul har jag faktiskt ingen aning om, men på något sätt gillar jag det. Jag kan göra precis vad jag vill!

"Julia, which way will you go? Julia, I wanna know."

Kommentarer
Postat av: Linn

Bostadslös? Nu har jag missat nåt!!!?

2009-12-03 @ 17:33:32
URL: http://livetinorrlans.blogg.se/
Postat av: Hanna Dahlin

Håller tummarna! Vi ses på juldan! :)

2009-12-03 @ 19:53:04
URL: http://hdahlin.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag håller också tummarna, superhårt :) Några planer för juldagen? Jag har inte kunnat bestämma mig än om den saken...

2009-12-04 @ 10:59:56
URL: http://idmi.blogg.se/
Postat av: Ida

Tyvärr så verkar det bli så att jag inte är med på juldagen. Nu verkar det som att biljetterna är slut och jag var inte särskilt peppad heller. Ska till min moster på juldagen med hela familjen och alla barn osv. känns mysigare än att trängas på statt ;) Men vi får ju ta och styra upp något julmysigt ändå, hur länge är du hemma?

2009-12-05 @ 10:25:49
URL: http://idmi.blogg.se/
Postat av: Störst, bäst och vackrast!

hellooooefterlysning på fler bilder från Eidfjord!puss

2009-12-08 @ 09:18:14
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Cilla

Ooo spännande tider Julia, jag håller tummarna! :) Vi ses snart! :) Puss

2009-12-08 @ 22:25:38
URL: http://cillus.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0