Rebecka, min fina!

Min fina Rebecka har vart här och hälsat på. Och ja, kul det hade vi!

Hon kom onsdagkväll, jag mötte henne på busstationen. Så mysigt att ses igen! Torsdag jobbade jag halvdag, då kom hon kikade förbi på jobbet. Och hon fick väldigt bra bemötande av bl.a Osama, vår favvo anaestesiolog! Guld värd! Sen for vi ner på stan, det enda vi hann se på 4 timmar var en massa affärer, hehe!

Fredag gjorde vi Bristol lite mer på allvar. Vi shoppade, var uppe i Clifton, såg Suspension Bridge, myste i Brandon Hill Park (och blev bajsad på av en fågel..), var nere vid Waterfront och traskade tillbaka genom hela stan. Just ja, och jag visade Rebecka klänningen jag drömmer om varje dag som kostar £136...suck. Sen blev det grillning på kvällen med tjejerna, Rob och Crispy. 5 vinflaskor senare var vi nere i stan och skakade rumpa! En och annan olycka hände också..

Lördagmorgon bar det av till LONDON BABY och vi åkte turistbuss där guiden berättade att man även kunde se Jack the Stripper (haha), sen blev det London Eye som resulterade i handsvett och vi hann även se Stora ben och allt runtom honom, shopping på Oxford Street, pubmat och ale vid Piccadilly Circus och ja säkert något som jag inte kommer ihåg just nu. Mycket skratt hann vi med i alla fall, som det numera kända citatet: "Jag vill också ha en hängröv!"

Efter fredagens bravader var vi rätt slut på lördagkväll, så vi la oss rätt tidigt och det bar av hemåt alldeles för tidigt på söndagmorgon. Tur vi kom på någon dag före att vi är i Bergen samtidigt om bara en vecka nu, lovely!

P.S. Måndagmorgon slutade med ett besök på AEU (Accident & Emergency Unit) efter samråd med Boris och Simon pga fredagens bravader och hemskickad med hjärnskakning och take it easy for the next couple of days och Head Injury Advice..suck. Man lär sig alltid någonting av allting! D.S.

RSS 2.0